Email megtekintése böngészőben

Mindannyian szeretnénk a lehető legjobban gondoskodni szeretett háziállatainkról, hogy boldog és fájdalommentes életük legyen!

Sajnos a 8 évesnél idősebb kutyák közül ötből négy ízületi gyulladással küzd, ami bizonyos fokú fájdalmat és mozgáskorlátozottságot okoz!

Egy díjnyertes oligopeptid-felfedezésnek köszönhetően van egy természetes megoldás, amely lelassíthatja az öregedés hatásait, és fájdalommentes egészséges arany-éveket biztosíthat!

Próbálja ki a BiogenicPet Vitality tablettát és állítsa helyre kutyája vitalitását!

A BiogenicPET Vitality segíthet felépülni:

 • súlyos ízületi gyulladásból és mozgáskorlátozottságból,

 • enyhe ízületi gyulladásból és mozgási nehézségekből,

 • és mozgásszervi sérülésekből gyors felépüléssel;

 • helyreállítja a fiatalos energiát, vitalitást, és a mozgás örömét

Ace

Ismerje meg Ace-t, a 11 éves Labrador Retriever volt tűzoltó-keresőkutyát, aki teljesen felépült a bal lábfej lábujjainak 4 évig tartó súlyos ízületi-gyulladásából, és kevesebb, mint 8 hét alatt visszanyerte fiatalos energiáját, mozgásképességét és vitalitását!

„Ha nem létezne a BiogenicPet Vitality tabletta, Ace ma nem tudna szabadon járni és mozogni, nemhogy futni és játszani a barátaival, és gyorsan romló mozgásképtelen állapota végső soron megviselte volna az egész lényét. A Dogs Today Magazin és a BiogenicPet Vitality adta lehetőségnek köszönhetően a mobilitása és fiatalos energiája helyreállt és visszakaptam a kutyámat. De nekem, mint tulajdonosnak a legfontosabb érzés az, hogy a kutyám fájdalommentes életet élhet!.”

Mike Dewar, tulajdonos, nyugdíjazott tűzoltó

BiogenicPET Vitality kúra:

Ace a felépülés szakaszában 52 napon át 3×2 tablettát kapott a Vitality Large termékből. Most hogy felépült napi 2×1 tablettát kap és terv szerint az élete végéig kapni fogja a Vitality tablettát.

Nézze meg az összefoglalót:

Nézze meg a teljes felépülést:

Beryl

Ismerje meg Beryl-t, a 14 éves Patterdale Terriert, aki teljesen felépült 2 évig tartó ízületi gyulladásból és mozgási nehézségekből, és mindössze 6 hét alatt visszanyerte fiatalos energiáját, mozgékonyságát és vitalitását!

„Beryl nyilvánvalóan nem élvezte a sétáit, mert fájdalmai voltak, nem tudott futni vagy lépcsőzni. A Vitality Challenge Trialnak köszönhetően a Dogs Today Magazinnal együttműködve Beryl teljesen felépült az ízületi gyulladásból, és vitalitása és fiatalos energiája helyreállt. Ismét élvezi a sétákat, fel tud futni a lépcsőn, amire korábban nem volt képes, sőt még a rókákat is üldözi az erdőben.”

Rosie Ashforth, tulajdonos

BiogenicPET Vitality kúra:

Beryl a felépülés szakaszában az első 6 hétben 2×2 tablettát kapott a Vitality Small termékből. Most hogy felépült napi 2×1 tablettát kap és terv szerint az élete végéig kapni fogja a Vitality tablettát.

Nézze meg az összefoglalót:

Nézze meg a teljes felépülést:

Basil

Ismerje meg Basil-t, a 8,5 éves Entlebucher hegyi kutyát, teljes felépülését a keresztszalag-szakadás sérülésből és a TPLO műtétből, valamint ahogy visszanyerte fiatalos energiáját és vitalitását mindössze 6 hét alatt!

„Basil korábbi kiállítási kutya volt, és pár évvel ezelőtt elszakította a keresztszalagját, és TPLO-műtéten kellett átesnie, amiből 6 hónapig tartott, mire felépült. Még a gyógyulás után sem tudta élvezni a napi sétákat, és amikor túlzásba vitte a mozgást, másnap megfizetett érte, reggelre fájt mindene és alig tudott megmozdulni. Amikor hallottunk a Vitality Challenge Trial-ról, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk, és nagyon örülünk, hogy megtettük, mert Basil most visszatért régi önmagához, erőteljes lett, visszanyerte mozgékonyságát, és újra tud szabadon futkározni.”

Robyn Burnett, tulajdonos

BiogenicPET Vitality kúra:

Basil a felépülés szakaszában az első 6 hétben 2×2 tablettát kapott a Vitality Small termékből. Most hogy felépült napi 2×1 tablettát kap és terv szerint az élete végéig kapni fogja a Vitality tablettát.

Nézze meg az összefoglalót:

Nézze meg a teljes felépülést:

Alice

Ismerje meg Alice-t, a 11 éves labradort és korábbi canicross versenyzőt, aki mindössze 6 hét alatt visszanyerte fiatalos energiáját, mozgáskedvét és vitalitását!

„Alice mindig nagyon aktív életet élt, részt vett mindenféle sportban, kutyaúszásban, agilityben, de a legkedveltebb sportága a canicross verseny volt. Az öregedés jeleit kezdte mutatni, és hirtelen megváltozott a hangulata, drasztikusan visszaesett a mozgási hajlandósága. Amikor a Dogs Today Magazine bejelentette az új termék tesztelési programját, nem volt kérdés, Alice-nek ki kell próbálnia ezt az új étrend-kiegészítőt. Meglepetésünkre Alice kezdettől fogva szerette a tablettát, de ami még fontosabb, hogy hamarosan visszanyerte energiáját és vitalitását. Ma Alice az a vidám, szerető kutya, aki régen volt, és mindez a Vitality tablettáknak köszönhető.”

Ann Newman, tulajdonos

BiogenicPET Vitality kúra:

Alice a felépülés szakaszában az első 6 hétben 2×2 tablettát kapott a Vitality Large termékből. Most hogy felépült napi 2×1 tablettát kap és terv szerint az élete végéig kapni fogja a Vitality tablettát.

Nézze meg az összefoglalót:

Nézze meg a teljes felépülést:

Garantált eredmény, vagy a vételár visszajár!

A BiogenicPET Vitality forgalmazója elkötelezett négylábú kedvenceink jóléte iránt, ezért a Vitality termékpróbát és hatékonyságát egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is támogatjuk. Az egyetlen feltétel az, hogy megkérjük, adja be a teljes doboz Vitality-t, mind a 60 tablettát, hogy lehetőséget adjon a BiogenicPET Vitality terméknek kifejteni hatását.

Bizonyított eredmény és magas felépülési arány!

2005-ös bevezetését követően az első standardizált oligopeptideket tartalmazó étrend-kiegészítő Kaliforniában, Belmont városban jelentősen javította a házi kedvencek életminőségét. Az elmúlt 16 évben pedig kutyák és macskák ezrei élvezik jótékony hatását világszerte.

A BiogenicPET Vitality segítségével lelassíthatja az öregedési és a degenerációs folyamatokat és azok negatív hatásait!

Ha természetes növekedési faktorokat (standardizált oligopeptideket) biztosít kutyájának és macskájának napi rendszerességgel, lelassíthatja az ízületek degenerációs folyamatait, emellett hatékonyan támogathatja az ízületek regenerációs folyamatait segítő sejteket és szöveteket. Ha kutyája mozgási nehézséget és fájdalmat jelez, az az ízületek és ínszalagok lágy szöveteinek súlyos gyulladását jelentheti. Kezelés nélkül visszafordíthatatlan degenerációhoz és hosszan tartó krónikus fájdalomhoz, esetleg mozgáskorlátozottsághoz vezethet.

Természetes megoldást biztosíthat az egészséges, fájdalommentes hosszú és aktív élet érdekében!

A jó hír az, hogy az ízületi gyulladás súlyos és akár gyógyíthatatlan esetei is kezelhetőek a BiogenicPET Vitality segítségével. Ezenkívül számos gyakori mozgásképességet gyengítő betegség esetén bizonyult sikeresnek a Vitality használata, mint pl. a Cushing-kór, a csípő-, a térd- és a könyök-diszplázia, amelyek mindegyike természetes úton megszüntethető a standardizált oligopeptidek és természetes növekedési faktorok alkalmazásával.

Mire számíthat a Vitality alkalmazása során?

Kevésbé súlyos gyulladásos mozgásszervi betegségek, például ízületi gyulladás esetén a kutyák viszonylag gyorsan felépülnek és 2-3 hét alatt helyreáll a fiatalos energia és az életerő a napi 2×1 BiogenicPET Vitality tabletta adagolásával.

Súlyosabb gyulladásos mozgásszervi betegségek, például az osteoarthritis akár 2 hónapig is eltarthat, és szükség lehet a napi 3×2 BiogenicPET Vitality tabletta adagolásra. A gyógyulás, a helyreállt energia, a visszanyert vitalitás és a fájdalommentes élet öröme messze felülmúlja a BiogenicPET Vitality tabletták árát.

Adjon egy esélyt a Vitality-nek, és visszanyerheti a kutyáját egykori fiatalos formájában és életkedvében!

Ajándékozza meg szeretett négylábú kedvencét az öregedést lassító természetes étrend-kiegészítővel, és élvezze vele együtt a fiatalos és aktív élet minden örömteli pillanatát.

 • Általános fiatalos energia, javult hangulat, alvás és étvágy
 • Hajlandó mozogni és játszani még a nagyon idős és törékeny állat is
 • Hatékony ízületi fájdalomcsillapítás súlyos ízületi, térd- és csípősérülések esetén
 • Gyorsabb és sok esetben teljes gyógyulás az ízületi gyulladásból
 • Gyorsabb felépülés a bőrsérülésekből, valamint szőr-bőr állapot javulás heteken belül
 • Kevesebb stresszhormon termelés az egyedüllét és mozgáshiány okozta szorongáskor
 • Javult és kontrolált reprodukciós biológia és termékenységi arány mindkét nemnél
 • Javult váz- és izomtérfogat, valamint testtartás és izomtömeg
 • Javult koncentráció, agilitás és teljesítés a munkakutyák esetében

Legyen Ön az elsők között és iratkozzon fel a Vitality Challenge Trial termékpróbára.
Az első 100 feliratkozó között 30 doboz ingynes BiogenicPET Vitality tablettát sorsolunk ki!